Головна Новини Світ США Стало відомо про нових жертв штурму Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про нових жертв штурму Капітолію

В результаті захоплення Капітолію, загинув офіцер поліції

8 січня 2021, 12:04 comments1261
Поділіться публікацією:

Видання ABC News, посилаючись на прес-службу правоохоронних органів, повідомило про те, що офіцер американської поліції, який постраждав в результаті штурму Капітолію, помер. Згідно з офіційними даними, це вже п'ятий випадок смерті в результаті захоплення прихильниками Дональда Трампа американського парламенту.

Стало відомо про нових жертв штурму Капітолію

Штурм Капітолію США - фото з відкритих джерел

Загиблий офіцер поліції, Брайан Сікнік, працював в правоохоронних органах Америки з 2008 року. Як повідомляє видання, він повернувся в розташування частини після штурму Капітолію і втратив свідомість. Чоловіка доставили в госпіталь, проте медикам не вдалося врятувати його життя. За фактом загибелі поліцейського призначили проведення розслідування.

Також відомо, що після штурму місцеперебування Конгресу США, голова поліції Капітолію Стівен Сунда зробив заяву про відставку.

Нагадаємо, що шостого січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест. В результаті масових заворушень в Сполучених Штатах Америки загинуло п'ять осіб.

У Мережі також з'явилася шокуюче відео вбивства прихильниці Трампа. В інтернеті опубліковано відео моменту пострілу в будівлі Капітолію США, в результаті якого загинула Ешлі Беббіт. Поліцейський охорони Капітолію зробив постріл практично в упор, коли жінка спробувала потрапити всередину.

Попри події в Капітолії, Конгрес Сполучених Штатів Америки підрахував голоси Колегії вибірників на виборах президента США і перемога представника Демократичної партії Джо Байдена затверджена офіційно

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Володимир Зеленський прокоментував заворушення в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини