Головна Новини Світ США Стало відомо, про що говоритимуть Трамп і Байден на своїх перших дебатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, про що говоритимуть Трамп і Байден на своїх перших дебатах

За 1,5 години кандидати на пост президента США обговорять шість найважливіших тем за своїми програмами

23 вересня 2020, 16:35
Поділіться публікацією:

Кандидати на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп і від Демократичної партії Джо Байден готуються до першої частини політичних дебатів, які відбудуться в Вашингтоні 29 вересня. Про це повідомляє видання "Голос Америки" .

Стало відомо, про що говоритимуть Трамп і Байден на своїх перших дебатах

За інформацією преси, політики піднімуть найважливіші питання для виборців, а оскільки їх по-справжньому багато, то дебати будуть проходити в кілька частин.

За 90 хвилин Трамм і Байден будуть говорити на шість тем. Зокрема мова йде про результати своєї роботи на високих посадах, призначення судді Верховного суду США, COVD-19, економіку, расові питання і насильство в американських містах а також захисту виборчого процесу.

Відзначається, що теми визначають не самі політики, а ведучий дебатів. Цього року ним став журналіст видання Fox News Кріс Уоллес.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про спробу отруєння кандидата і чинного президента США Дональда Трампа. За даними ЗМІ, Трампу був відправлений конверт з невідомим порошком. Після проведення експертизи в порошку було виявлено рицин. Рицин — це токсична отрута, яка часто використовують терористи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини