Головна Новини Світ США Стало відомо, що змусило Трампа зустрітися із Зеленським, хоча він цього не хотів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що змусило Трампа зустрітися із Зеленським, хоча він цього не хотів

Трампу дохідливо пояснили, що якщо він хоче домовитися про мир в Україні, то йому доведеться говорити не лише з Путіним

сьогодні, 10:48
Поділіться публікацією:

Попри всю критику, яку президент Володимир Зеленський зазнав від Дональда Трампа та його оточення, кандидат в президенти США минулого тижня таки зустрівся із очільником України. Як відзначає політолог Володимир Фесенко, можна і треба робити поправку на емоційні гойдалки Трампа, але в даному випадку необхідно все ж враховувати і раціональні чинники.

Стало відомо, що змусило Трампа зустрітися із Зеленським, хоча він цього не хотів

Трамп і Зеленський

"На мій погляд, реакція республіканців на "Пенсільванський інцидент" була нервово-емоційною і явно неадекватною. Але коли Трампа трохи попустило, то і навколо нього і в штабі республіканців знайшлися люди, які мислять раціонально, і змогли пояснити своєму кандидату, що конфліктний розрив із президентом Зеленським і різка антиукраїнська позиція принесуть Трампу і республіканцям набагато більше негативу, ніж якихось зисків", — говорить експерт.

За його словами, зокрема, йдеться про голоси виборців в тому самому штаті Пенсільванія, і не тільки тих, які є вихідцями з України, а також з Польщі. Окрім того, додає експерт, Трампа також могли звинувачувати в проросійській позиції, що він знов підіграє одному з ворогів Америки.

"Нарешті, Трампу могли нагадати, що якщо він хоче домовлятися про завершення війни в Україні, то це доведеться робити не лише з Путіним, а й із Зеленським також. Мені здається, що те саме в деталях пояснили і Джей Ді Венсу, тому на дебатах з своїм візаві з Демократичної партії він взагалі не чіпав українське питання", — підкреслив Фесенко.

Експерт додав, що попри складні, і навіть критичні обставини, з Трампом можна домовлятися, і він може різко змінювати свою позицію. Інша річ, через кого і як впливати на Трампа, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що між Трампом і Зеленським відбулася зустріч. Президент України ознайомив республіканця із планом перемоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини