Головна Новини Світ США Стало відомо, як відпочиває Джозеф Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як відпочиває Джозеф Байден

Прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі розповіла, як проводить своє дозвілля президент Америки Джо Байден

23 квітня 2021, 09:31
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як американський лідер Джозеф Байден проводить своє дозвілля. Про хобі президента розповіла прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі.

Стало відомо, як відпочиває Джозеф Байден

Джозеф Байден: як відпочиває американский лідер. Фото: cdnimg.rg.ru

Виявляється, що глава держави, як і більшість громадян Америки полюбляє кіно. У чоловіка дві собаки, з якими він грається. Також Джо Байден обожнює свою сім'ю та близьких людей, з якими знаходить час, щоб просто зустрітися та відпочити. Джен Дженніфер Псакі заявила, що Байден робить у свій вільний час те, що й більшість людей по всій країні.

У лідера США дуже близькі стосунки родиною — не тільки з дружиною, а й з онуками, для яких він виділяє вільні годинки у вихідні дні.

Проте Дженніфер Псакі уточнила, що у Байдена не так багато часу, щоб займатися своїми особистими справами та бажаннями.

Нагадаємо, що світова спільнота затаїла подих в очікуванні майбутньої особистої зустрічі американського та російського президентів. Захід вже отримав офіційну назву — президентський саміт. Днями навіть відбулася бесіда секретаря російської Ради безпеки Миколи Патрушева та радника глави Штатів Джейка Саллівана, присвячена цій темі. Проаналізувавши ситуацію спеціально для порталу "Коментарі", експерти спробували спрогнозувати, коли може пройти ця зустріч. Також фахівці припустили, чого чекати від діалогу США і Росії Україні. Деталі читайте тут.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Зеленський очікує від Байдена. За словами глави держави, американський лідер повинен докладати більших зусиль, щоб стримати Російську Федерацію та поставити крапку у війні на Сході України. Однієї словесної та санкційної підтримки мало, щоб врегулювати питання Донбасу та допомогти України вступити в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини