Головна Новини Світ США Стало відомо, яку пораду отримала Гарріс від свого штабу у питанні Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку пораду отримала Гарріс від свого штабу у питанні Росії

Гарріс порадили на даному етапі не загострювати стосунки з Росією

сьогодні, 11:55
Поділіться публікацією:

Засідання контактної групи у форматі "Рамштайн", яке планувалося на 12 жовтня в Німеччині, було перенесене на невизначену дату. Причиною став ураган у США, через який президент Джо Байден скасував свою участь. При цьому військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан в коментарі для 24 Каналу зазначив, що перенесення "Рамштайну" навряд чи матиме серйозний негативний вплив на ситуацію на фронті. Однак, він також не радить очікувати швидких позитивних змін, оскільки важливі рішення для України досі не ухвалені.

Стало відомо, яку пораду отримала Гарріс від свого штабу у питанні Росії

Камала Гарріс

За його словами, щоб не розчаровуватися в "Рамштайні", не варто ним зачаровуватись. Багато хто очікував на це засідання, але його навіть не проводять, додав експерт.

Як відзначив Світан, перенесення засідання зумовлене виключно політичними факторами у США. Демократична партія, до якої належить Байден, перед виборами зосереджується на інших пріоритетах. Зокрема, це може бути пов’язано з рекомендаціями політтехнологів Камали Гарріс, які радять не загострювати ситуацію з Росією і відкласти обговорення цих питань на післявиборчий період.

"Це лише політичні обставини. Розчаровуватися не варто, бо ми цього очікували. Техніка, боєприпаси, які були погоджені, все одно постачають на фронт", — відзначив Світан.

При цьому відомо, що у Пентагоні заявили, що робота в рамках контактної групи триває, і Україна продовжить отримувати необхідну допомогу для успішної боротьби на полі бою.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що всі ключові рішення чинна і вже наступна адміністрація Білого дому будуть ухвалювати вже після 5 листопада, вважає політолог Юрій Богданов і додає, що так і мало бути, в принципі. За його словами, те мінімальне вікно можливостей щось вирішити до виборів закрилося "завдяки" урагану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини