Головна Новини Світ США Стимулювати економіку в умовах карантину: безробітним на Гаваях роздадуть по 500 доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стимулювати економіку в умовах карантину: безробітним на Гаваях роздадуть по 500 доларів

Влада зважилися на такий крок, щоб стимулювати економіку і допомогти місцевому бізнесу в умовах карантину

5 жовтня 2020, 15:08
Поділіться публікацією:

Влада вирішила допомогти безробітним жителям штату Гаваї в США досить незвичайним способом. Вони виділять з бюджету $ 75 мільйонів, з яких по 500 доларів отримають близько 100 тисяч безробітних. Про це пише видання buro247.

Стимулювати економіку в умовах карантину: безробітним на Гаваях роздадуть по 500 доларів

Безробітним на Гаваях роздадуть по 500 доларів. Фото: pixabay

Але гроші мешканці отримають не готівкою, а на спеціальні ваучери, якими вони зможуть розплатитися в ресторані. Термін дії фінансової допомоги теж є: витратити гроші потрібно до 15 грудня.

Такий крок влада вирішила зробити для того, щоб стимулювати економіку в умовах карантину, і заодно допомогти місцевому бізнесу не зупинятися в розвитку. Виходить, що задоволеними залишаться всі причетні сторони: і безробітні люди, і заклади, і фермери, з якими співпрацюють ресторани. Варто також відзначити, що за допомогою спеціального ваучера можна навіть перерахувати чайові офіціантам.

Проте, карта все одно залишається подарунковою, тому що її не можна буде поповнити знову, коли гроші будуть витрачені. Вона призначена тільки для використання в в ресторанах штату Гаваї в США: кошти можна витратити тільки на страви, алкоголь і чайові.

Раніше ми повідомляли, на висоті тисяча чотириста вісімдесят чотири метри над рівнем моря: в ОАЕ з'явиться новий ресторан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини