Головна Новини Світ США Стрілянина під час концерту в Америці: дві людини загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина під час концерту в Америці: дві людини загинули

З 10 поранених під час стрілянини в нічному клубі США, дві людини померли

5 липня 2020, 16:58
Поділіться публікацією:

У Південній Кароліні в США під час концерту в нічному клубі невідомий відкрив стрілянину з вогнепальної зброї по людям. Десять осіб отримали поранення, двоє з них померли під час реанімації. Про це передає видання Associated Press.

Стрілянина під час концерту в Америці: дві людини загинули

Наголошується, що при цьому поліція повідомляла про 12-ти постраждалих, але ця цифра була перебільшена.

Постраждалі доставлені в лікарні штату, деталі про їх стан не наводяться. Поліція відкрила кримінальну справу проти злочинця, якого не встигли затримати і він, мабуть, змішавшись з натовпом переляканих гостей клубу, втік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва невідомі обстріляли елітну іномарку. За даними слідства, постраждалих в інциденті немає, але ведеться слідство про те, що могло стати причиною заподіяння шкоди власнику дорогого рухомого майна.

Незважаючи на те, що носіння вогнепальної зброї в нашій країні заборонено законом, на жаль, військові дії на сході України, дозволяють правопорушників використовувати його, уникаючи контролю регулюючих органів. Не менш ризикова ситуація на сьогодні і в США, хоча в ряді штатів носіння зброї — право кожного американця з відповідною довідкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини