Головна Новини Світ США Стрілянина в американському банку: є загиблі поліцейські
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в американському банку: є загиблі поліцейські

В американському банку Old National Bank сталась стрілянина з п'ятьма загиблими.

10 квітня 2023, 18:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У центрі Луїсвілля, штат Кентуккі сталась масштабна стрілянина. Місцева поліція повідомила, що щонайменше п'ятеро людей загинули і шестеро отримали поранення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Стрілянина в американському банку: є загиблі поліцейські

Американські поліцейські біля банку. Фото з відкритих джерел

Вранці 10 квітня в одному з банків міста Луїсвілл відбулась стрілянина. Поліція отримала сповіщення про "активного нападника" о 8:30 ранку за місцевим часом (15:30 за Києвом) та виїхала до банку Old National Bank.

Коли поліцейські прибули на місце відбулась стрілянина. Згідно з останніми повідомленнями в результаті стрілянини всередині будівлі загинули п'ятеро людей, а ще шестеро були відправлені в місцеву лікарню з різними ступенями складності.

Особа, яка здійснювала обстріл загинула, проте обставини точної смерті невідомі. Поліція Луїсвілля оголосила, що проведе конференцію, коли матиме більше матеріалів. Білий дім повідомляє, що про стрілянину в банку Old National Bank президент США Джо Байден поінформований.  Губернатор штату Кентуккі Енді Бешер повідомив, що серед поранених був один з його друзів, американський політик сподівається, що він виживе.

Заступник начальника поліції Луїсвіля полковник Пол Хамфрі повідомив, що під час спецоперації були застрелені щонайменше двоє поліцейських.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок у США. Дитину знайшли у пащі крокодила. У подвійному вбивстві підозрюється батько дворічного хлопчика, адже до цього правоохоронці знайшли у квартирі вбиту матір дитини.

Також "Коментарі" писали про під час військових навчань в США зіштовхнулись два вертольоти HH60 Blackhawk. Губернатор штату Кентуккі Енді Бешер повідомив, що пілоти загинули на місці. Хоч гелікоптери впали у людному місці будинки та цивільні особи не постраждали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fgfdd

10 квітня 2023, 20:40

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини