Головна Новини Світ США Стрілянина в гей-клубі США. Є багато поранених та вбитих
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в гей-клубі США. Є багато поранених та вбитих

В гей-клубі США відбулась велика стрілянина в якій загинули люди.

20 листопада 2022, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За даними поліції п'ятеро людей загинули та щонайменше 18 осіб отримали поранення через стрілянину в нічному клубі штату Колорадо. Клуб є відомим місцем зустрічі серед місцевої гей-спільноти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання CNN.

Стрілянина в гей-клубі США. Є багато поранених та вбитих

Стрілянина в гей-клубі США. Фото: з відкритих джерел

Представник поліції Колорадо-Спрінгс Памела Кастро повідомила, що правоохоронці встановили особу, яка ймовірно вчинила стрілянину в клубі. Поліціянтка зазначила, що особа під вартою та отримує медичну допомогу.

Наразі інші офіцери відмовляються давати коментарі для видання CNN, але американці пишуть, що на місце нападу приїхало 11 автомобілів швидкої допомоги.

Власники клубу Q, в якому сталась стрілянина, повідомив, що він шокований подіями та висловлює співчуття родинам загиблих.

"Ми спустошені безглуздим нападом на нашу (гей)спільноту" — заявили власники клубу, а також подякували клієнтам клубу, які схопили ймовірного нападника.

Правоохоронці заявляють, що будуть ще довго знаходитись на місці злочину, адже за справу має взятись ФБР. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що машину російського колаборанта Стремоусова ймовірно розстріляли зі стрілецької зброї. На це вказують наявні отвори на броньованому автомобілі гауляйтера Херсону. Фото з місця аварії підтверджують теорію, що колаборант потрапив в ДТП після обстрілів машини.

Також "Коментарі" писали про те, що американський суд виніс вирок в одному з найбільших технологічних шахрайств в історії Америки. А відомого актора серіалу засудили за вбивство власної матері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини