Головна Новини Світ США Стрілянина в поїзді у Штатах: скільки правоохоронців постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в поїзді у Штатах: скільки правоохоронців постраждало

Двоє поліціянтів перебувають в лікарні з пораненнями

8 листопада 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

Стрілянина в поїзді трапилася 4 жовтня в місті Тусон, що знаходиться в штаті Аризона. У результаті один з агентів Управління з контролю за боротьбою з наркотиками загинув. Двоє агентів отримали поранення, коли зайшли перевіряти пасажирів у поїзді. Про це пише АВС News.

Стрілянина в поїзді у Штатах: скільки правоохоронців постраждало

Інцидент трапився у штаті Арізона, фото з відкритих джерел

Інцидент стався в поїзді Amtrak, на залізничній станції в Тусоні. Агенти сіли в потяг для перевірки пасажирів на наявність незаконної зброї, грошей та наркотиків. Одного з підозрілих чоловіків вивели на вулицю, його речі перевірили й відпустили пасажира, але потім таки знайшли там марихуану. В цей час чоловік вже перебував у вагоні, яка розмова була між офіцерами й підозрюваним невідомо, але той почав стріляти й влучив у кількох осіб. В результаті загинув керівник групи агентів Майкл Гарбо. Ще один агент і офіцер отримали поранення і були доставлені до лікарні. Під час перестрілки підозрюваного застрелили.

Вбитий Майкл Гарбо служив 16 років, його поважали колеги за особисті якості лідера, трудову діяльність й наставництво. Чоловік очолював  групу агентів, що боролася зі злочинними наркоторговцями з коридору Ногалес до Кабула.

Інший спецагент, який отримав численні вогнепальні поранення під час інциденту, перебуває в стабільному стані. До лікарні госпіталізовано й офіцера поліції, що почувши стрілянину забіг до вагона й отримав кулю.

Під час обшуку пакетів, вилучених у підозрюваних, виявлено 2,39 кілограма сирої марихуани, 50 упаковок їстівних продуктів марихуани та інші продукти з марихуани та канабісу. До розслідування вбивства правоохоронця підключилося ФБР. Працівники бюро розслідувань вже переглянули відеозаписи з боді-камери та поспілкувалися з агентами, що були на місці події.

У поїзді на момент інциденту було 137 пасажирів та 11 членів екіпажу. Потяг прямував із Лос-Анджелеса до Нового Орлеана.

Як повідомляв портал "Коментарі", на курорті Пуерто-Морелос кримінальні елементи влаштували перестрілку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини