Головна Новини Світ США Сусіди Трампа не пускають його додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Сусіди Трампа не пускають його додому

Сусіди Трампа обурені постійним шумом, який доноситься з клубу Мар-а-Лаго

16 грудня 2020, 12:47
Поділіться публікацією:

Президент Трамп, відмовляється визнати, що він залишає Білий дім в січні, але перша леді Меланія Трамп і Секретна служба, як повідомляється, зайняті підготовкою до його постпрезидентського життя в Мар-а-Лаго, його приватному клубі в Палм-Біч, Флорида. Однак в цьому плані може бути заковика: сусіди. А завдяки юридичним угодам, підписаним Трампом в 1990-х роках, вони можуть перешкодити йому зробити Мар-а-Лаго своїм наступним будинком, повідомляє The Washington Post.

Сусіди Трампа не пускають його додому

ФОТО: New York Magazine

Сусіди Трампа по Мар-а-Лаго у вівторок направили лист в місто Палм-Біч і в Секретну службу з вимогою, щоб місто повідомило Трампа, що він не може проживати в Мар-а-Лаго, тому що він підписав договір про це в 1993 році, повідомляє The Post. У листі йдеться, що повідомлення Трампу про те, що він не може використовувати Мар-а-Лаго як свою резиденцію, "дозволить уникнути незручної ситуації", коли колишньому президенту буде наказано виїхати після того, як він переїде.

Трамп перетворив Мар-а-Лаго в приватний клуб в 1993 році, тому що йому були потрібні гроші, а утримання маєтку було дорогим, повідомляє The Post, але, щоб отримати схвалення на перетворення, Палм-Біч змусив його підписати угоду про те, що клуб може залишатися в Мар-а-Лаго не більше 21 дня в році або семи днів поспіль. Його адвокат тоді пообіцяв, що Трамп не буде мешкати у Мар-а-Лаго.

Палм-Біч час від часу приводив у виконання угоду, даючи Трампу особливу свободу дій, поки він був президентом і часто відвідував цей заклад, але угода 1993 року могла викликати особливий головний біль у Секретної служби, яка прагне дотримуватися всіх законів штату і місцеві закони при виконанні обов'язків щодо захисту колишнього президента. Представник Trump Organization повідомив The Post, що "не існує документа або угоди, що забороняє президенту Трампу використовувати Мар-а-Лаго  як  свою резиденцію".

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп відмовився вакцинувати співробітників Білого дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини