Головна Новини Світ США Телеканал CNN опублікував запис розмови між Волкером, Єрмаком і Джуліані
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканал CNN опублікував запис розмови між Волкером, Єрмаком і Джуліані

Дзвінок був передвісником "сумнозвісної розмови" Дональда Трампа з Володимиром Зеленським

8 червня 2021, 03:53 comments4088
Поділіться публікацією:

Телеканал CNN отримав аудіозапис телефонної розмови в липні 2019 між, як стверджується, колишнім адвокатом колишнього президента Дональда Трампа Руді Джуліані, американським дипломатом Куртом Волкером і Андрієм Єрмаком. Про це повідомляє CNN.

Телеканал CNN опублікував запис розмови між Волкером, Єрмаком і Джуліані

Руді Джуліані (фото з відкритих джерел)

Телефонний дзвінок, отриманий CNN, свідчить, як Джуліані безжально тиснув і умовляв український уряд два роки тому розслідувати необґрунтовані змови проти тодішнього кандидата Джо Байдена.

Повідомляється, що дзвінок був передвісником "сумнозвісної розмови" Трампа із Зеленським, і обидва розмови пізніше стали центральною частиною першого імпічменту Трампа.

Дзвінок почався з того, що Джуліані пояснив кілька заплутаних теорій змови про дипломатичні угоди Байдена в Україну і нібито втручання України в вибори США 2016 року. Джуліані просував багато з цих теорій навіть після того, як Волкер попередив його, що українські чиновники, які поставляли йому інформацію, не заслуговують на довіру, і сказав, що корупційні претензії до Байдена "просто не заслуговують на довіру", згідно з показаннями Волкера під час розслідування.

Під час приблизно 40-хвилинної розмови Джуліані неодноразово говорив Єрмаку, що Зеленський має публічно оголосити про розслідування можливої корупції Байдена в Україні.

Як повідомляли раніше американські слідчі намагаються перевірити телефони й комп'ютери Руді Джуліані на предмет зв'язку з більш ніж десятком осіб, включаючи генпрокурора України. Вони також шукають зв'язку з будь-яким урядовим чиновником або співробітником США, які мають відношення до Марі Йованович, послу США в Україні, яка була відсторонена адміністрацією 45-го президента США Дональда Трампа у 2019 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини