Головна Новини Світ США TikTok в США поки що забороняти не будуть
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok в США поки що забороняти не будуть

Відмова від заборони відеосервісу TikTok пов'язують з можливою перемогою на виборах Джо Байдена

13 листопада 2020, 10:01
Поділіться публікацією:

Указ Дональда Трампа про блокування відеосервісу TikTok на території США поки виконувати не стануть. У Міністерстві торгівлі США заявили, що не будуть забезпечувати виконання даного розпорядження.

TikTok в США поки що забороняти не будуть

Нові правила фактично зупиняли роботу TikTok на території США з 12 листопада, проте цього не сталося. Експерти називають однією з можливих причин підсумки виборів, згідно з якими вірогідним переможцем є Джо Байден. Втім, згідно з офіційною версією, популярний відеосервіс продовжив роботу через судові позови в Філадельфії — позови подали три зірки TikTok — музикант, комік і модний оглядач. У документі говориться, що дії американського уряду "становлять загрозу для обміну інформацією" і перевищують його повноваження. Уряд заперечив даний позов аргументуючи тим, що захищає персональні дані американських користувачів.

Як повідомляв портал "Коментарі", адміністрація Трампа стверджує, що TikTok є проблему для національної безпеки, оскільки особисті дані користувачів з США можуть бути отримані урядом Китаю. TikTok, у якого понад 100 мільйонів користувачів у США, заперечує звинувачення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини