Тім Волз прийняв виклик: готовий до дебатів із представником Трампа

Тім Волз погодився на дебати 1 жовтня з Джей Ді Венсом

Тім Волз, кандидат у віце-президенти від табору Камали гарріс, офіційно прийняв виклик на дебати з Джей Ді Венсом, представником Дональда Трампа. Про це Уолз заявив у середу на своїй сторінці у соціальній мережі Х (раніше відомій як Twitter).

Політик наголосив, що готовий зустрітися з Венсом 1 жовтня. Представник кампанії гарріс підтвердив, що Уолз з нетерпінням чекає на можливість обговорити ключові питання на майбутніх дебатах. Венс, у свою чергу, раніше висловив намір брати участь у дебатах, але поставив свої умови, заявивши, що він не погодиться на "фальшиві дебати без аудиторії".

"Ми збираємося провести справжні дебати, і якщо CBS погодиться на це, ми обов'язково це зробимо", - наголосив він.

У середу в CBS News повідомили, що запросили обох кандидатів у віце-президенти на дебати та запропонували чотири можливі дати: 17 вересня, 24 вересня, 1 жовтня та 8 жовтня.


Читайте також на порталі "Коментарі" - Камала гарріс тепер офіційно кандидат у президенти від Демократичної партії. Її кандидатуру підтримали 99% делегатів на партійному з'їзді, що гарантувало їй місце у майбутніх виборах. Про це пише BILD.

"Коментарі" також писали, що кандидат у президенти США Дональд Трамп розкритикував свою головну конкурентку віце-президентку Камалу гарріс. Лідер республіканців заявив, що Харріс не вистачає розумових здібностей і назвав її "тупою".