Головна Новини Світ США Трамп готується зустрітися із Зеленським: коли це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп готується зустрітися із Зеленським: коли це може статися

Коли Зеленський прибуде на засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, Трамп може провести переговори з українським президентом

сьогодні, 07:02
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що може провести зустріч із президентом України Володимиром Зеленським наступного тижня, коли прибуде на засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

Трамп готується зустрітися із Зеленським: коли це може статися

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Журналісти поставили кандидату в президенти США пряме запитання, чи він проведе зустріч із Володимиром Зеленським, на що Дональд Трамп відповів: "Напевно, так".

При цьому жодних подробиць про можливу зустріч з лідером України Трамп не повідомив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президентські перегони у США набирають обертів. Нині серед тем, що обговорюються, є нібито повторний замах на Дональда Трампа, який у своїх заявах продовжує спекулювати на темі війни в Україні, постійно заявляючи, що, якби він був президентом США, війни в Україні не було б. При цьому республіканець відмовляється говорити, що він за перемогу України у війні. Чому? Може, Трамп і його команда все очевидніше натякають, що змусять Україну до поступок, заради миру? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у виданні The Hill вийшла стаття за спільним підписом Р. Кеннеді-молодшого та Д. Трампа-молодшого.

Виявляється, наголошує політолог Петро Олещук, двоє нащадків впливових американських сімей дуже злякали, що нібито нинішня Адміністрація Білого дому хоче надати дозвіл для України завдавати ударів у глибину Росії ракетами ATACMS. Вони вважають, що це негайно спричинить ядерний напад росіян на США.

Те, що росіяни поки що так не зробили, незважаючи на подолання всіх попередніх "червоних ліній", Кеннеді та Трамп пояснюють "не слабкістю, а помірністю Путіна".

"Зрозуміло, що помірність не потрібно відчувати, тому потрібно негайно розпочинати переговори США з росіянами щодо завершення війни. Очікуваний результат переговорів, мабуть, здавання України Путіну, оскільки "війна в Україні не входить до переліку інтересів США", — зазначив політолог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини