Головна Новини Світ США Трамп хоче послабити тиск на Росію: що буде із санкціями
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче послабити тиск на Росію: що буде із санкціями

Кандидат у президенти США заявив про плани зменшити застосовування санкцій проти Росії

7 вересня 2024, 22:02
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що має намір якомога менше використовувати політику санкцій щодо Росії, щоб захистити статус долара як світової резервної валюти.

Трамп хоче послабити тиск на Росію: що буде із санкціями

Трамп не хоче застосовувати санкції проти РФ. Фото з відкритих джерел

"Проблема із санкціями полягає в тому, що у кінцевому підсумку вони вбивають долар, вбивають те, що долар представляє собою. Нам потрібно, щоб долар залишався світовою валютою. Я думаю, що, якщо ми втратимо долар як світову валюту, це буде рівносильно поразці у війні. Це зробить нас країною третього світу", — заявив Дональд Трамп.

Політик додав, що використовував санкції під час свого президентства щодо країн, які на те заслуговували.

"Я б хотів використовувати санкції якомога менше", — підсумував він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують наступати на Покровському напрямку, попри заяви Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Главком і Верховний повідомили, що на Покровському напрямку — стабілізація. Але якщо це стабілізація, то я балерина. Росіяни продовжують просуватися. Як я і зазначав, росіяни не мають сил для одночасного наступу на Покровськ, Селідово і Курахівку, тому вони обрали один пріоритет і проламують нашу оборону. Все доволі логічно, адже це дозволить оточити групу підрозділів, що тримають оборону між Невельськом і річкою Вовча", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Європі може настати криза масштабу Другої світової війни, якщо перемогу на президентських виборах у США здобуде Дональд Трамп. Як пишуть у матеріалі для Foreign Policy Філліпс О'Брайен, професор стратегічних досліджень в Університеті Сент-Ендрюс, та Едвард Стрінгер, маршал авіації Королівських ВПС у відставці і старший науковий співробітник британського аналітичного центру Policy Exchange, перемога Трампа може залишити Європу в скрутному становищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини