Головна Новини Світ США Трамп хоче заборонити давати вакцину іншим країнам, поки не забезпечать Америку - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп хоче заборонити давати вакцину іншим країнам, поки не забезпечать Америку - ЗМІ

Президент США Дональд Трамп 8 грудня може підписати указ, який заборонить продавати американську вакцину за кордон до того, як нею будуть повністю забезпечені американці.

7 грудня 2020, 23:55
Поділіться публікацією:

Американський президент Дональд Трамп вирішив підписати закон, в якому йдеться про те, що необхідно заборонити надання вакцини від коронавірусу іншим країнами, поки нею не будуть забезпечені штати США. Дане рішення Трамп хоче підписати завтра, передає Fox News.

Трамп хоче заборонити давати вакцину іншим країнам, поки не забезпечать Америку - ЗМІ

ФОТО: З відкритих джерел

Чиновники повідомили виданню, що така заява Трамп зробить під час брифінгу вже у вівторок. Крім того, стало відомо, що підписаний дозвіл на використання вакцини Pfizer-BioNTech може бути вже на цього тижня.

"Першочерговим завданням є поширення цих вакцин серед американців", — сказав неназваний чиновник.

За його словами, за кордон вакцину почнуть поставляти в кінці весни — початку літа і після того, як в США вакцинує всіх, хто побажає зробити щеплення. Відзначимо, сьогодні Міністерство охорони здоров'я України попросило чиновник Америки розглянути можливість надання Україні вакцини від коронавірусу, в рамках тестування.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Початок вакцинації від коронавірусної хвороби в Україні можна очікувати не раніше кінця весни-початку літа майбутнього року. Саме в цей час даний препарат в рамках міжнародної програми COVAX з'явиться в нашій країні та забезпечить п'яту частину українців — всього МОЗ згідно з програмою отримає 8 млн доз на дворазове введення препарату 4 млн українців. Перша партія препарату, яка прибуде в Україну, складе 1,8 млн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини