Головна Новини Світ США Трамп має помічницю, яка ходить за ним хвостиком. Що вона робить для екс-президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп має помічницю, яка ходить за ним хвостиком. Що вона робить для екс-президента

Колишній президент США Дональд Трамп має помічницю Наталі Гарп, яка його всюди супроводжує із бездротовим принтером. За інформацією Futurism, вона повинна регулярно забезпечувати політика позитивними новинами з інтернету

17 квітня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:

Відомості про Дональда Трампа нерідко стають предметом дивних розповідей. Останні з’явилися у зв'язку з початком судового процесу стосовно можливих виплат мільярдера акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс. Репортерка New York Times Меггі Хаберман помітила присутність на судовому засіданні особи, чия посада звучить як вигадана.

Трамп має помічницю, яка ходить за ним хвостиком. Що вона робить для екс-президента

Дональд Трамп

За офіційними даними суду, таємна асистентка була призначена для постійного постачання Дональда Трампа хорошими новинами з інтернету. І приносить вона їх, використовуючи бездротовий принтер.

Спочатку Хаберман припускала, що це може бути помилкою. Проте подальша перевірка підтвердила існування такої помічниці, на ім'я Наталі Гарп.

Начебто Наталі Гарп раніше працювала як ведуча на ультраправому кабельному каналі One America News, але у березні 2022 року приєдналася до команди колишнього президента.

Говорять, що буцімто Трамп врятував їй життя, схваливши препарат для імунотерапії, що допоміг їй подолати рідкісну форму ракового захворювання. Тоді адміністрація Трампа підтримала закон "Право на спробу", що сприяв новим методам лікування, хоча багато хто вважав його малоефективним.

Згідно з інформацією від Washington Post, Гарп супроводжувала Трампа під час гольфу на візку, обладнаному ноутбуком та інколи принтером, щоб демонструвати йому позитивні новини або матеріали з Інтернету. Крім того, іншим помічникам було доручено просити союзників Трампа зателефонувати йому та підбадьорювати позитивними повідомленнями.

Точне зміст новин, які приносить Наталі Гарп Трампу, залишається невідомим.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, Дональд Трамп погодився на те, що Україні повинна бути виділена допомога, проте є одне "але".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини