Головна Новини Світ США Трамп наближається до перемога та підкорив ще один штат у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп наближається до перемога та підкорив ще один штат у США

Його суперниця Нікі Гейлі визнала перевагу Трампа, але заявила, що "перегони ще не закінчилися".

24 січня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

 Дональд Трамп став  переможцем  під час виборів   кандидата від Республіканської партії до президентських виборів у листопаді 2024 року –  на цей раз  в штаті Нью-Гемпшир.

Трамп наближається до перемога та підкорив ще один штат у США

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  Reuters,  за результатами  підрахунків більшої частини бюлетенів,  Трамп  здобув приблизно 54% і  значно відірвався від  своєї  головної  суперниці Нікі Гейлі, яка  має  43% голосів. Це друга перемога Трампа після того. як він  переміг у штаті Айова на  минулому  тижні, що дає йому більше  шансів в  повторному  змаганні  за президентську посаду з  теперішнім президентом Джо Байденом у листопаді.

Нікі Гейлі, екс-посол Сполучених Штатів  в ООН, визнає перевагу Трампа, але заявляє, що "перегони ще не закінчилися".

"Ще буде голосування в десятках штатів і наступним є мій милий штат Південна Кароліна", — сказала вона, натякнувши, що отримає  підтримку в штаті, де її колись обрали  губернаторкою.

Представники виборчого  штабу  Нікі Гейлі у вівторок заявили, що вона  продовжуватиме участь у партійних виборах до так званого Супервівторка, 5 березня, коли  одного дня  у всіх  16 штатах республіканці визначатимуть, кого вони хочуть  висунути своїм кандидатом на президентських виборах восени.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трюдо розповів, що найбільше лякає у можливому президентстві ТрампаПрем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що його уряд готується до можливого повернення 45-го президента США Дональда Трампа до Білого дому. Джастін Трюдо заявив, що Дональд Трамп "уособлює невизначеність".   

Він зазначив, що Канаді вдавалося керувати відносинами з Дональдом Трампом, показуючи, що Оттава та Вашингтон можуть забезпечити спільне економічне зростання.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини