Головна Новини Світ США Трамп офіційно заявив, чи буде балотуватись на наступні вибори президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп офіційно заявив, чи буде балотуватись на наступні вибори президента США

Дональд Трамп підготував спеціальне звернення до американського народу в якому оголосив, що у 2024 році буде змагатись за посаду президента США.

16 листопада 2022, 11:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

45-й президент США Дональд Трамп оголосив, що збирається балотуватись на виборах у 2024 році. Про це минулий президент США повідомив на своїй віллі Мар-а-Лаго в Палм-Біч, штат Флорида, пише портал "Коментарі" з посиланням на NPR.

Трамп офіційно заявив, чи буде балотуватись на наступні вибори президента США

Дональд Трамп оголосив, що йде на вибори в 2024. Фото: The Associated Press

Дональд Трамп офіційно оголосив участь у наступних виборах за посаду президента через тиждень після голосування у Сенат та Палату представників. Республіканці програли битву за Сенат, попри попередні результати, які були на користь партії Трампа. Наразі остаточних результатів немає, адже за одне місце в Сенаті пройде другий тур, попри це у демократів є 50 місць, що дозволяє приймати рішення на свою користь.

У Палаті представників остаточні результати ще не пораховані, ймовірно більшість здобудуть Республіканці. Хоч прибічники Трампа серед республіканців і отримали місця, але їх менше ніж очікували.

Для Трампа це було розчарування, але американець все ж повідомив про участь у наступних виборах в 2024 році.

"Я оголошую про свою кандидатуру в президенти Сполучених Штатів", — сказав 76-річний Трамп.

Таким чином Трамп готує потенційний реванш проти президента Джо Байдена, якому в цього року виповнюється 80 років. Окрім того, під час виступу Трамп постійно наголошував на величі Америки, яку потрібно повернути.

"Повернення Америки починається прямо зараз", — сказав Трамп, підкреслюючи, що США руйнується прямо на очах американців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв заяви Дмитра Медведєва, який стверджував про велич Росії, яку всі почали забувати через вивід військ з Херсону.

Також "Коментарі" писали про республіканку, яка є прибічницею Трампа. Конгресвумен Марджорі Тейлор Ґрін заявила, що Україна не отримає жодної копійки. Відповідне звернення потрапило в мережу. Американка попри такі заяви виграла вибори у демократів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини