Головна Новини Світ США Трамп після замаху прийняв важливе рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп після замаху прийняв важливе рішення

Тепер Дональд Трамп закликає до нових зусиль щодо досягнення національної єдності

15 липня 2024, 07:10 comments9559
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп переписав свою промову, яку мав вимовити на з'їзді Республіканської партії до Мілуокі у четвер, після того, як на нього було скоєно замах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Associated Press".

Трамп після замаху прийняв важливе рішення

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Мова, яку я збирався вимовити в четвер, мала бути приголомшливою", — заявив Дональд Трамп новинному виданню The Washington Examiner.

В інтерв'ю ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії заявив, що тепер він закликає до нових зусиль щодо досягнення національної єдності, зазначивши, що до нього звертаються люди з різними політичними поглядами.

Трамп вважає, що це шанс об'єднати країну і навіть весь світ.

"Мова буде зовсім іншою, зовсім іншою, ніж вона була б два дні тому", сказав політик.

Також Трамп згадав момент, коли куля пронизала його вухо. Він сказав, що його врятувало від смерті те, що він відвернувся від натовпу, щоб подивитися на екран, на якому було показано діаграму, на яку політик посилався.

Нагадаємо, що ФБР розслідують стрілянину по Трампу як вбивство та можливий внутрішній теракт. У спілкуванні з журналістами правоохоронці повідомили, що вся наявна інформація у них вказує на те, що стрілець діяв один. Наразі його мотиви невідомі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на мітингу 45-го президента США Дональда Трампа в Пенсільванії глядачі помітили підозрілу людину на даху будівлі біля місця події.

"Я думаю про себе: 'Чому Трамп все ще виступає, чому його не прибрали зі сцени?'... і тут лунає п'ять пострілів", — цитує ВВС одного з присутніх Грегом Смітом.

Очевидець розповів, що стрілець знаходився на даху господарської будівлі на відстані приблизно 15 метрів від них, при цьому було чітко видно гвинтівку. Глядачі намагалися привернути увагу поліцейських упродовж трьох-чотирьох хвилин, але ті "не розуміли, що відбувається".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини