Головна Новини Світ США Трамп планує приїхати в Україну, щоб підтримати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп планує приїхати в Україну, щоб підтримати українців

Колишній президент США планує відвідати Київ

6 березня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп планує приїхати до Києва, щоб продемонструвати свою солідарність з українцями. Як повідомляють "Коментарі", про такі наміри Трампа в інтерв'ю Fox News повідомив представник української делегації на переговорах з Росією Давид Арахамія.

Трамп планує приїхати в Україну, щоб підтримати українців

Дональд Трамп - фото з відкритих джерел

“Ми отримуємо поки що непідтверджену інформацію, що колишній президент США Дональд Трамп має намір відвідати Київ разом з кількома конгресменами від Республіканської партії, аби засвідчити свою підтримку України”, — заявив Арахамія.

Арахамія переконаний, що це хороший знак, адже американські політики починають дослухатися до слів народу, який здебільшого підтримує закриття неба над територією України.

“Це — хороший знак. Політики починають дослухатися до того, що підтримують громадяни Америки, а вони підтримують збільшення поставок зброї хоробрим українським воїнам", — зазначив голова фракції "Слуга народу".

Як повідомляли раніше "Коментарі", агентура агресора намагалася створити "Федеративну республіку Україна". В СБУ розповіли, як затримали агента Кремля. Завдяки затриманню стало відомо, що Москва мала плани створити нові "народні республіки" на території західної України. Відомо, що агресор планував створити "Федеративну республіку Україна" з таких областей, як Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська,Тернопільська, Чернівецька. 

Також "Коментарі" писали, що окупанти перейшли у наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини