Головна Новини Світ США Трамп помилував Манафорта
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп помилував Манафорта

Президент США Дональд Трамп помилував 26 осіб, в тому числі колишнього главу свого передвиборчого штабу Пола Манафорта та екс-радника Роджера Стоуна

24 грудня 2020, 06:28
Поділіться публікацією:

Глава овального кабінету указом помилував своїх колишніх радників Пола Манафорта і Роджера Стоуна — ключових фігурантів у "російському" розслідуванні спеціального прокурора Роберта Мюллера. Про це йдеться в офіційній заяві Білого дому.

Трамп помилував Манафорта

ФОТО: З відкритих джерел

"Сьогодні президент Дональд Трамп помилував 26 осіб і частково або повністю полегшив вироки ще трьом особам", — наголошується в заяві.

У цьому списку — колишній керівник президентської кампанії Дональда Трампа у 2016 році Пол Манафорт, а також давній радник президента США, політконсультант і лобіст Роджер Стоун. У переліку помилуваних також фігурує Чарльз Кушнер — батько радника президента США Джареда Кушнера, одруженого на Іванці Трамп.

Колишній глава передвиборної кампанії Трампа 2016 роки Стать Манафорт був засуджений за фінансові та податкові злочини за підсумками розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, який шукав свідоцтва втручання у вибори в США, а також зв'язку Трампа з Москвою.

Своєю чергою, колишній радник Трампа Роджер Стоун був засуджений за підсумками розслідування спецпрокурора за перешкоджання правосуддю. Згідно із заявою Білого дому, він зіткнувся "з потенційною політичною упередженістю на суді присяжних", а його помилування "допоможе виправити несправедливість, з якою він зіткнувся в результаті розслідування Мюллера".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Пол Манафорт переведений на домашній арешт через спалах коронавірусу COVID-19. Повідомляється, що рішення про переведення Манафорта ухвалили після того, як його адвокати подали клопотання, оскільки укладений піддається високому ризику захворіти COVID-19 через похилий вік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини