Головна Новини Світ США Трамп пояснив, чи підтримує пакет допомоги США для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пояснив, чи підтримує пакет допомоги США для України

Дональд Трамп намагається використати пакет допомоги Україні від США для своєї політичної кампанії до президентських виборів.

28 січня 2024, 09:05 comments3177
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США та лідер республіканців Дональд Трамп розкритикував угоду в Палаті представників, яка мала посилити захист американських кордонів та виділити Україні пакет допомоги на понад 60 млрд доларів.

Трамп пояснив, чи підтримує пакет допомоги США для України

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона за його "жорстку" позицію щодо питання міграційної політики та пакету допомоги Україні.

"Немає жодних шансів, що я підтримаю цю жахливу зраду Америки щодо відкритих кордонів", — сказав Трамп, додавши, що він бере на себе провину за провал угоди.

Лідер республіканців вимагає значно посилити міграційні заходи та не погоджується йти на компроміси.

"Погана угода з кордону значно гірша, ніж відсутність такої угоди", — написав Трамп в соцмережі Truth Social 27 січня.

Заяви Дональда Трампа прозвучали на тлі заклику президента США Джо Байдена узгодити нові правила міграційної політики. За словами Байдена у разі затвердження, ці правила стануть "найжорсткішим і найсправедливішим набором реформ для безпеки кордону".

Нагадаємо, що США планують узгодити пакет допомоги на понад 100 млрд доларів для України, Ізраїлю та Тайваню. Однак республіканці заявили, що до цього пакету необхідно додати пункт про захист кордонів США. Наразі між представниками партій тривають дискусії щодо компромісних рішень у цьому питанні.

Як зазначають аналітики, попри те, що демократи та частина республіканців погоджуються йти на компроміси, однак прихильники Трампа в Республіканській партії намагаються заблокувати це рішення. Ймовірною причиною цього є спроба отримати більше прихильників до виборів президента через міграційну кризу в США та критику Джо Байдена. Таким чином пакет допомоги для України став методом шантажу від Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп пригрозив інакодумцям.

Також "Коментарі" писали, що головна конкурентка Трампа назвала його невдахою, після перемоги на праймеріз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини