Трамп розповів про наслідки для США, якщо він опиниться за ґратами

Говорячи про можливе ув'язнення, Трамп висловився, що він не проти, але є один нюанс.

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що "не проти" можливого вироку у вигляді позбавлення волі чи домашнього арешту за звинуваченнями у фальсифікації ділової документації, за якими його визнали винним у Нью-Йорку. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Дональд Трамп зробив в інтерв'ю "Fox News".

На запитання журналіста про можливе покарання, яке йому мають присудити у Нью-Йорку, зокрема висновок, Трамп сказав: "Я не проти".

"Я бачив, як один із моїх адвокатів днями по телебаченню сказав: "О ні, ви ж не хочете так вчинити з президентом". Я відповів: "Не треба ні про що просити", - додав колишній президент США.

Екс-президент США вважає, що, якщо його справді ув'язнять, він "не впевнений, що громадськість це витримає".

"Я думаю, що громадськості буде важко це витримати, знаєте, певного моменту настає переломний момент", - сказав Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Республіканська партія номінує Дональда Трампа кандидатом у президенти США незалежно від того, який вирок винесе для нього суддя у кримінальній справі за умовчанням грошей. Таку заяву в ефірі телеканалу CNN зробила співголова Національного комітету Республіканської партії Лара Трамп.

"Ми повинні будувати плани в міру того, як це буде розвиватися, і у нас буде кілька планів на випадок непередбачених обставин. Правда в тому, що насправді не має значення, ми висунемо Дональда Трампа як нашого республіканського кандидата, і це те, що зрештою має значення", - заявила Лара Трамп.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нові заяви оточення Трампа: чи це справді неприємний сигнал для України. Експерти детально проаналізували ситуацію.