Головна Новини Світ США Трамп розповів про перші рішення у разі перемоги на виборах: буде діяти як диктатор один день
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про перші рішення у разі перемоги на виборах: буде діяти як диктатор один день

Дональд Трамп назвав свої перші "диктаторські" рішення, якщо знову переможе на президентських виборах у США.

6 грудня 2023, 12:20 comments5842
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на президентських виборах у США буде диктатором лише один день та прийме кілька важливих рішень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Трампа для видання Fox News.

Трамп розповів про перші рішення у разі перемоги на виборах: буде діяти як диктатор один день

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Колишній президент США Дональд Трамп розкритикував Байдена, який проводить м'яку політику щодо Китаю та розповідає про глобальне потепління, тоді як Пекін будує один завод за тиждень. За словами Трампа США має відкривати власні заводи та більше зосередитись на засобах запобігання ядерній війні, а не змінам клімату.

"Єдине глобальне потепління, про яке ми повинні думати і хвилюватися, оскільки воно може статися завтра, — це ядерне глобальне потепління, а не глобальне потепління", — заявив Трамп.

Тоді журналіст Fox News запитав, чи Трамп буде діяти як диктатор у разі перемоги на виборах президента. Трамп заявив, що буде диктатором лише один день на посаді та дозволить "бурити, бурити, бурити" і закрити кордони.

Нагадаємо, що республіканці блокують виділення нового пакету допомоги на понад 100 млрд доларів Україні та Ізраїлю через відсутність пункту про додаткові витрати на безпеку кордонів. Проти цього рішення виступають демократи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США опублікували звіт, який показав, чи існує в Україні корупція щодо виділеної допомоги від Сполучених Штатів.

Також "Коментарі" повідомляв, що члени Республіканської партії розробили "план перемоги в Україні", який складається з трьох основних пунктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини