Головна Новини Світ США Трамп розповів, що буде з війною в Україні, коли він стане президентом США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, що буде з війною в Україні, коли він стане президентом США

Дональд Трамп звинуватив Байдена у створенні кризи з війною РФ проти України

19 липня 2024, 07:40 comments9025
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп звинуватив адміністрацію свого опонента Джо Байдена у тому, що вона нібито несе відповідальність за початок повномасштабної російської агресії проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Дональд Трамп зробив на з'їзді Республіканської партії, повідомляє "Голос Америки".

Трамп розповів, що буде з війною в Україні, коли він стане президентом США

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Я також намагаюся вирішити міжнародну кризу, яку розпочала адміністрація, яка зараз управляє, особливо ту страшну війну між Росією та Україною, і ту війну, яку переживає Ізраїль…", — сказав Трамп у перекладі трансляції Голосу Америки.

Нагадаємо, що Дональд Трамп не вперше обіцяє завершити війну Росії проти України. Він ніколи не каже, як саме планує це зробити, проте в американських ЗМІ періодично з'являється інформація з посиланням на джерела про те, що Трамп планує запропонувати російському диктатору Володимиру Путіну в обмін на мир частину української території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останнім часом екс-глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у центрі уваги. В інтерв'ю Bloomberg він натякнув на ймовірне ослаблення обмежень проти РФ та Путіна. І при цьому не зробив жодних заяв щодо необхідності РФ вивести свої війська з України? До того ж, насторожує вибір Трампа кандидата на посаду віце-президента США. Ним став 39-річний сенатор Джей Ді Венс, який досить неоднозначно висловлювався щодо України. Про що говорять ці заяви? Чи не може бути так, що Трамп уже зараз надсилає сигнал Кремлю про те, що він згоден домовлятися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Умеров розповів про сценарій, якщо переможе Трамп та допомога Україні опиниться під загрозою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини