Головна Новини Світ США Трамп розповів, як на його думку, потрібно завершити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як на його думку, потрібно завершити війну в Україні

Трамп назвав умову, яка може врятувати Україну у війні проти Росії

8 жовтня 2023, 09:30 comments1617
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що Україні слід віддати частину територій Росії. На думку американського політика таким чином Україна зможе врятуватись у війні проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Just the News.

Трамп розповів, як на його думку, потрібно завершити війну в Україні

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Кандидат на вибори президента від Республіканської партії США Дональд Трамп вважає, що Україна має поступитись російськомовними регіонами для завершення війни.

"Можна було б віддати області, які тяжіють до того, щоби бути російськими, де люди розмовляють російською мовою. Тоді можна було б зберегти країну", — заявив Дональд Трамп.

Трамп критикує чинного президента США Джо Байдена, якого називає слабким політиком. Трамп неодноразово заявляв, що готовий швидко завершити війну в Україні, однак не наводив конкретних планів дій. За це президент України розкритикував Трампа та попросив американського політика озвучити свій план.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Дональда Трампа на слова Володимира Путіна щодо війни в Україні. Колишній президент США позитивно відповів на похвалу від Путіна, який сказав, що Трамп може розв'язати усі гострі питання, включно з війною в Україні.

Також "Коментарі" писали про слова Зеленського, який заявив, що Байден міг завершити війну в Україні за п'ять хвилин, однак Україна не готова йти на такі умови. Президент України нагадав про ситуацію 2014 року, коли Росія анексувала Крим та захопила частину Донецькою та Луганської областей, саме тоді президентом США був Дональд Трамп, який нічого не зробив для закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://justthenews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини