Головна Новини Світ США Трамп розповів, як "завершити" війну в Україні за 24 години
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як "завершити" війну в Україні за 24 години

45 президент США вважає, що якщо він знову стане главою держави, то Київ і Москва підпишуть мирний договір за добу

21 лютого 2023, 11:00 comments4180
Поділіться публікацією:

45-й президент США Дональд Трамп продовжує роздавати передвиборчі обіцянки, торкаючись теми геополітики та критикуючи дії нинішнього глави Білого дому Джо Байдена. Так один із лідерів Республіканської партії пообіцяв, що у разі його обрання президентом США він буквально за стуки припинить повномасштабну війну РФ проти України. Для цього йому нібито потрібно лише два телефонні дзвінки до Києва та Москви. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву Трамп зробив, виступи перед прихильниками у Флориді.

Трамп розповів, як "завершити" війну в Україні за 24 години

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Екс-президент США заявив, якщо американці знову довірять йому стати головою Білого дому, то він одразу ж зателефонує президентові Росії Володимиру Путіну та президенту України Володимиру Зеленському. Він упевнений, що зможе домовитися про зустріч та припинення вогню в Україні.

"Буквально тієї ж ночі, як стане відомо про мою перемогу, я зателефоную Путіну та Зеленському. Я скажу їм, що потрібно зустрітися і гарантую, що зможу вирішити це питання", — заявив Дональд Трамп.

При цьому він запевнив, що підписати мирний договір вдасться за 24 години.

Зазначимо, що вибори президента у США мають відбутися у листопаді 2024 року. Трамп планує брати участь у президентських перегонах.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у понеділок, 20 лютого, Київ відвідав із неанонсованим візитом президент США Джо Байден. Дата обрана не випадково – незабаром річниця розпочала широкомасштану російську агресію проти України. Крім того, з 20 до 22 лютого Байден має намір відвідати Польщу. Американський лідер поспілкувався з українським керівництвом, відвідав знакові місця (важливо й те, що сьогодні – День пам'яті Героїв Небесної Сотні), а також зробив важливі заяви у ракурсі російсько-української війни. Спеціально для видання "Коментарі" експерти розповіли про значущість цього візиту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, на що може бути здатна Україна у 2023 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини