Головна Новини Світ США Трамп сказав, коли між Україною та РФ буде підписана мирна угода
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп сказав, коли між Україною та РФ буде підписана мирна угода

Дональд Трамп повідомив, що у разі перемоги на виборах, він зможе покласти край війні в Україні

9 серпня 2024, 16:59
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що планує завершити війну в Україні ще до своєї інавгурації, якщо здобуде перемогу на виборах. В інтерв’ю для Breitbart News він зазначив, що добре знайомий з обома президентами і вірить у можливість досягнення мирної угоди.

Трамп сказав, коли між Україною та РФ буде підписана мирна угода

Дональд Трамп

"Я знаю обох глав країн. Я дуже добре знаю президента Путіна. Я хочу, щоб смерть зупинилася. Є смерть і є руйнування. Вони руйнують всю тканину певної частини світу. Я хочу, щоб це було предметом переговорів і щоб це було зроблено", — додав Трамп.

Окрім того, республіканець також розкритикував віце-президентку Камалу Гарріс, стверджуючи, що вона лише продовжуватиме війну, витрачаючи кошти американських платників податків на підтримку України, що може призвести до глобальної війни з мільйонами жертв.

"Вона взагалі не впорається з цим. Я не думаю, що вона щось зробить. Я думаю, що це просто продовжиться, і мільйони людей загинуть. Це може перерости у світову війну. Вона не здатна це зробити. Я хочу це зробити. У мене завжди були дуже хороші стосунки з обома чоловіками, і я вважаю, що перебуваю в дуже хорошому становищі", — заявив політик.

Політик висловив надію, що у разі своєї перемоги на виборах зможе домовитися про мирну угоду між 5 листопада, коли відбудуться вибори, та 20 січня 2025 року, коли має пройти інавгурація.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп не вперше говорить про те, що зможе покласти край війні в України. Правда, ніколи не розкривав методів, як йому це може вдатися зробити.

Втім, на фоні успіху ЗСУ у Курській області в Україні почали пропонувати Росії оновлену мирну угоду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини