Головна Новини Світ США Трамп відверто звинуватив Володимира Зеленського у "брудних маленьких випадах"
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відверто звинуватив Володимира Зеленського у "брудних маленьких випадах"

Трамп знову дав зрозуміти, що припинить допомогу США українцям в разі свого переобрання.

26 вересня 2024, 00:10
Поділіться публікацією:

 Дональд Трамп, кандидат на посаду президента США, під час свого передвиборчого виступу в Північній Кароліні зробив різкі заяви щодо президента України Володимира Зеленського.

Трамп відверто звинуватив Володимира Зеленського у "брудних маленьких випадах"

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп звинуватив Зеленського у "брудних випадках" на свою адресу, хоча не конкретизував, про які саме висловлювання йдеться. Це стало однією з найгостріших критичних зауважень Трампа щодо Зеленського та його дій під час війни.

"Президент України перебуває в нашій країні. Він робить брудні маленькі випади в бік вашого улюбленого президента – мене", – сказав Трамп, не уточнивши, які саме висловлювання Зеленського йому не сподобалися.

Також Трамп висловив своє незадоволення політикою чинного президента США Джо Байдена та віцепрезидентки Камали Гарріс, які, за його словами, виділяють Україні мільярди доларів. Він звинуватив Зеленського в тому, що той нібито "відмовляється" від укладення угоди з Росією, яка, на думку Трампа, могла б бути кращою, ніж нинішня ситуація на фронті. Крім того, він дав зрозуміти, що в разі свого переобрання може припинити допомогу Україні.

Трамп зазначив, що українські міста були зруйновані, і при цьому США продовжують виділяти величезні суми грошей "людині, яка відмовилася від угоди". Він також додав, що будь-яка угода, яку міг би укласти Зеленський, була б кращою за нинішній стан речей.

"Ці міста зникли, вони зникли, і ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовилася йти на угоду, Зеленському. Не було такої угоди, яку він міг би укласти, яка не була б кращою за ту ситуацію, в якій ви перебуваєте зараз", – різко сказав Трамп.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп і союзники відверто говорять, що українці мають померти, бо їм так зручніше
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини