Головна Новини Світ США Трамп вважає, що Україні треба було укласти угоду з РФ: Трохи б відмовились, але жили
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вважає, що Україні треба було укласти угоду з РФ: Трохи б відмовились, але жили

Трамп заявив, що Україна повинна була піти на поступки Росії, мовляв, навіть найгірша угода в теперішніх умовах виглядає чудово

26 вересня 2024, 17:48
Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп стверджує, що Україна повинна була піти на поступки президенту Росії Володимиру Путіну за кілька місяців до нападу Росії в лютому 2022 року, заявивши, що навіть "найгірша угода була б кращою, ніж те, що ми маємо зараз", пише Associated Press.

Трамп вважає, що Україні треба було укласти угоду з РФ: Трохи б відмовились, але жили

Дональд Трамп

При цьому Трамп поставив під сумнів те, чи є у Києва якісь козирі для переговорів про припинення війни.

"Будь-яка угода — найгірша угода — була б кращою за те, що ми маємо зараз, — сказав Трамп і продовжив — Якби вони уклали погану угоду, було б набагато краще. Вони б трохи відмовилися, і всі б жили, і кожна будівля була б побудована, і кожна вежа старіла б ще 2000 років".

А зараз, за словами Трампа, вся Україна є руїною, а багато людей померли. При цьому республіканець заявив, що такий розвиток подій допустив президент Джо Байден.

"Байден і Камала дозволили цьому статися, давши Зеленському гроші та боєприпаси, яких ще не бачила жодна країна", — сказав Трамп.

Примітно, що Трамп не критикував аргументацію Путіна для початку вторгнення, лише припустивши, що Путін не почав би війни, якби Трамп був на посаді.

При цьому Трамп лише сказав про Путіна одне "Він не ангел".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що соратник Трампа Джей Ді Венс озвучив так званий мирний план для України, згідно з яким війна має зупинитися на лінії розмежування, а Україні назавжди треба відмовити у членстві в НАТО. Згодом він припустив, що Україна може відмовитися від окупованих територій в обмін на мир.

Також "Коментарі" розповідали, що на думку західних ЗМІ, Україна має реалістично оцінювати ситуацію і таки відмовитися від тих територій, які захопила Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини