Головна Новини Світ США Трамп вважав Україну частиною Росії - Болтон
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вважав Україну частиною Росії - Болтон

Колишній радник президента США Джон Болтон поділився одкровеннями про Дональда Трампа

20 серпня 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Американський лідер Дональд Трамп довгий час вважав, що Україна є частиною Російської Федерації. Про це розповів колишній радник президента США Джон Болтон в інтерв'ю PULS 24.

Трамп вважав Україну частиною Росії - Болтон

Так, одного разу Трамп питав у радника, чи є Гельсінкі частиною Росії.

"Я навіть не можу порахувати, скільки разів мені доводилося пояснювати йому, чому Корейський півострів був розділений після Другої світової війни та чому там досі перебувають американські війська, — заявив Болтон. — Така ж проблема була у нього з приводу України. Він думав, що це, по суті, частина Росії. І так тривало щодо широкого кола тем".

Однак Болтон додав, що кожен американський президент обіймає посаду, не маючи великих всебічних знань про геополітику та інші теми, які на нього чекають.

"Хороші американські президенти, які залишають свій слід в історії, розуміють це і намагаються якомога швидше заповнити прогалини в знаннях. Але Трамп не був зацікавлений в заповненні прогалин у своїх знаннях. Бо він вважав важливим те, що він думає про людей. Будь то канцлер Німеччини Меркель або диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин. Він думав, що його інстинкт підказує йому правильне рішення", — поділився Болтон.

Раніше повідомлялося, що Трамп вперше прокоментував події в Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини