Головна Новини Світ США Трамп залишив Байдену листа в Білому домі: що там написано
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп залишив Байдену листа в Білому домі: що там написано

Текст листа Дональда Трампа приховують від американців

21 січня 2021, 19:05 comments1530
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп залишив листа своєму наступнику Джо Байдену в Овальному кабінеті. Це одна з давніх традицій, яку таки виконав Трамп.

Трамп залишив Байдену листа в Білому домі: що там написано

Дональд Трамп залишив Джо Байдену листа - про що він. Фото: cdnimg.rg.ru

Новообраний президент вже ознайомився зі змістом записки, проте ні він, ні представники Білого дому не розповідають, що саме там написано. Можливо текст повідомлення так і залишиться невідомим для загалу.

Проте інтернет-користувачі вже встигли перетворити ситуацію на новий мем. В Твіттері з'явилося безліч версій, що може бути написано в таємничому повідомленні.

Сайт "Коментарі" зібрав найкумедніші версії, які ви можете переглянути нижче. 

"Джо, ти ж знаєш, що я виграв".

"Я дуже злий на тебе і не розмовляю з тобою сьогодні і завтра".

"Вибач, я не можу. Не ображайся"

Нагадаємо, що за кілька годин до інавгурації Джо Байдена, вже колишній глава овального кабінету Дональд Трамп не зміг просто піти. Екс-президент встиг підписати договір про продаж півсотні американських винищувачів F-35 ОАЕ. Укладена угода дала ОАЕ шанс прийняти узгоджений графік поставок і конфігурацію літаків, одночасно оформивши заявку на покупку. Незважаючи на те, що угода підписана, вже новий діючий президент Америки може переглянути угоду і її умови.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що американці вважають Трампа найгіршим президентом США. За даними опитування, 47% людей вважають, що Трамп був дуже поганим правителем і його пам'ятатимуть як одного з найгірших президентів в історії США. Для порівняння: коли президент Барак Обама покинув свій пост, більшість американців думали, що його пам'ятатимуть як одного з кращих президентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини