Трамп заявив про наближення Третьої світової війни

З'явилась реакція Трампа на ракетний удар Ірану по Ізраїлю.

Колишній президент США Дональд Трамп відреагував на масований ракетний удар Ірану по Ізраїлю та заявив, що світ наближається до Третьої світової війни. За словами Трампа, у цьому винні чинний президент США Джо Байден та віцепрезидентка Камала Гарріс.

Дональд Трамп на передвиборчому мітингу у Вісконсині прокоментував напад Ірану на Ізраїль 1 жовтня. За його словами, це черговий елемент наближення до глобальної війни.

"Світ горить і виходить з-під контролю. Нещодавно Іран запустив 181 балістичну ракету по Ізраїлю... Я давно говорю про Третю світову війну, і я не хочу робити прогнози, тому що прогнози завжди збуваються. Я не збираюся робити прогнози... але вони дуже близькі до глобальної катастрофи", - сказав Трамп.

Лідер республіканців розкритикував керівництво США на чолі з Байденом та Гарріс, заявивши, що у США "є неіснуючий президент і неіснуючий віцепрезидент, який повинен керувати, але ніхто не знає, що вони роблять". За словами Трампа, Іран напав на Ізраїль, бо більше не поважає США.

Далі Трамп вкотре повторив свою заяву, що якби він був президентом США, у світі не було б конфліктів, зокрема війни в Україні.

"Якби я був головним, 7 жовтня ніколи б не сталось, події між Росією та Україною ніколи б не відбулися, невдале виведення з Афганістану ніколи б не сталось, і інфляції ніколи б не було. Якщо я виграю, у нас знову буде мир у світі. Якщо Камала отримає ще 4 роки, світ впаде у прірву", - сказав Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США дали відповідь, чи буде Ізраїль відповідати на атаку Ірану.

Також "Коментарі" писали про американського письменника Стівена Кінга, який зробив несподіване зізнання про Дональда Трампа.