Головна Новини Світ США Стівен Кінг зробив несподіване зізнання про Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг зробив несподіване зізнання про Дональда Трампа

У книзі Стівена Кінга "Мертва зона" є персонаж, який схожий на Дональда Трампа.

сьогодні, 08:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Популярний американський письменник Стівен Кінг заявив, що ще 45 років тому написав книгу про Дональда Трампа. За словами короля жахів цією книгою була "Мертва зона", а персонаж, який відповідає типажу Трампа виявився Грег Стілсон.

Стівен Кінг зробив несподіване зізнання про Дональда Трампа

Стівен Кінг. Фото з відкритих джерел

Стівен Кінг опублікував допис на платформі X у якому заявив, що кандидат в президенти США Дональд Трамп відповідає персонажу з книги "Мертва зона".

"45 років тому я написав книгу про Дональда Трампа. Вона називалася "Мертва зона". Я назвав його Грег Стілсон", — пише Кінг.

У книзі "Мертва зона" Грег Стілсон — це харизматичний і амбіційний політик, який починає свою кар’єру як продавець біблій, пізніше стає конгресменом, прагнучи врешті-решт стати президентом США. З першого погляду він здається популярним, народним лідером, але насправді Стілсон безжалісний, аморальний і деспотичний політик. 

Головний герой роману, Джонні Сміт, після коми отримує здатність бачити майбутнє людей, доторкаючись до них. Після зустрічі зі Стілсоном Джонні бачить, що той у майбутньому стане президентом і розпочне третю світову війну, що призведе до катастрофічних наслідків. Цей момент стає ключовим для розвитку сюжету книги Кінга, оскільки Джонні вирішує зупинити Стілсона, щоб запобігти глобальній трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп почав продавати Біблії, щоб назбирати гроші на передвиборчу кампанію.

Також "Коментарі" писали, що Стівен Кінг назвав єдиний фільм, який він не зміг додивитись в кінотеатрі. Ним виявився популярний фантастичний блокбастер 2007 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини