Головна Новини Світ США Трамп заявив, що бачив любов Путіна до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, що бачив любов Путіна до України

Експрезидент США бачив зазіхання Путіна щодо України та пригрозив російському президенту.

12 квітня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що попередив Путіна не чіпати Україну. Трамп помітив його любов до України, адже вважає її частиною Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Daily Mail.

Трамп заявив, що бачив любов Путіна до України

Дональд Трамп та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Експрезидент США Дональд Трамп дав перше інтерв’ю з моменту суду, що відбувся на початку квітня. Трамп відповів коротко на звинувачення, які йому були зачитані на слуханнях, а потім перейшов до критики Байдена, зокрема через виведення військ з Афганістану.  

Під час розмови Трамп згадав і Україну. Колишній президент США заявив, що застеріг Путіна від війни в Україні.

"Я бачив, що він любить її. Він вважає її частиною Росії", — говорить Трамп та додав, що пригрозив президенту Росії сказавши, "не тоді, коли я буду президентом".

У кінці інтерв'ю американський політик натякнув, що США нібито підірвали "Північний потік", яким Росія могла перекачувати газ до Європи.

"Я не хочу втягувати нашу країну в проблеми, тому не буду відповідати. Але я можу вам сказати, що це не була Росія", — сказав Трамп та додав, що впевнений, що Росія не підривала власний газопровід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може змінити хід війни. Через зменшення боєприпасів для українського ППО, Росія може почати активніше використовувати авіацію. Така інформація стала відома через витік секретних документів.

Також "Коментарі" писали про прокурора Швеції, який окреслив підозрюваних у диверсії на Nord Stream. А кілька тижнів до цього Данія оприлюднила фото об’єкта, який виявили біля газопроводу "Північний потік".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини