Головна Новини Світ США Трамп заявив, якби він був президентом США, Іран не напав би на Ізраїль
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, якби він був президентом США, Іран не напав би на Ізраїль

Трамп заявляє, що "Бог благословить народ Ізраїлю"

14 квітня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

Екс-президент та кандидат у президенти Сполучених Штатів Дональд Трамп   заявляє, що "якби я був президентом", то Іран не атакував Ізраїль.  Він звинувачує в цій прикрій обставині  чинного президента  США Джо Байдена.

Трамп заявив, якби він був президентом США, Іран не напав би на Ізраїль

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Про це інформує The Hill.

Більше того, він цинічно заявив, що "Бог благословить народ Ізраїлю", атакуючи  його. 

"Я хочу сказати, що Бог благословить народ Ізраїлю — він зараз під ударом. Це тому, що ми проявляємо велику слабкість. Цього б не сталося. Велика слабкість, яку ми продемонстрували, неймовірна, і цього б не сталося, якби я був на посаді. Ви це знаєте, вони це знають, це знають усі", — підсумував Трамп.

 Колишній американський  президент  говорить, що коли  він прийде до влади  в Америці, то ніби "відроджу американську силу за кордоном, і ми відновимо американську силу вдома"

"Ми надсилаємо нашу абсолютну підтримку всім, хто опинився в небезпеці. Це напад, який не повинен був статися. Я відроджу американську силу за кордоном, і ми відновимо американську силу вдома", — завершив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи будуть США брати участь в наступальних операціях проти Ірану. Американський президент Джо Байден заявив прем'єру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, що США не будуть брати участі в наступі на Іран. 

ЗМІ пише, що Джо Байден під час телефонної розмови двох лідерів, яка відбулася після атаки Ірану проти Ізраїлю, сказав це. Джерело журналістів повідомило, що Байден в розмові з Нетаньягу оцінив результат атаки як перемогу Ізраїлю, а дії Ірану — як "здебільшого невдалі".

Відомо, що через загрозу нападу з боку Ірану, Йорданія та Ірак екстрено закрили свій повітряний простір. Відомо, що мінімум два рейси авіакомпанії Fly Dubai були змушені повернутися до Об'єднаних Арабських Еміратів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини