Головна Новини Світ США Трампу бракує гр ошей на вибори. Що почав продавати екс-президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Трампу бракує гр ошей на вибори. Що почав продавати екс-президент

Екс-президенту Дональду Трампу катастрофічно бракує грошей на організацію передвиборної кампанії, пише АР. Щоб трохи підзаробити, він почав продавати Біблії

27 березня 2024, 14:36
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп, під час передвиборчої кампанії і після зростанням витрат на судові справи, розпочав продаж Біблій американцям.

Трампу бракує гр ошей на вибори. Що почав продавати екс-президент

Дональд Трамп

Зокрема, Трамп опублікував відео на своїй платформі Truth Social, закликаючи своїх прихильників купити Біблію "Боже, благослови США", натхненну патріотичною баладою кантрі-співака Лі Грінвуда.

"Зі Страсним тижнем! Зробімо так, щоб Америка знову молилася (Let’s Make America Pray Again). Оскільки ми наближаємося до Страсної п’ятниці та Великодня, я закликаю вас придбати копію Біблії "Боже, благослови США",
– написав Трамп.

При цьому відомо, що Біблія продається за 59,99 доларів.

Як підкреслює видання, ця нестандартна кампанія по продажу Біблій стартувала в той час, коли Трамп зіткнувся зі значною фінансовою кризою через зростання судових витрат. Він має чотири кримінальні обвинувачення та кілька цивільних. На початку тижня Трамп отримав відстрочку в суді Нью-Йорка на суму понад 454 млн доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство, за умови сплати 175 млн доларів протягом 10 днів.

До цього Трамп вже сплатив 92 млн доларів у зв'язку з судовими справами, зокрема про наклеп, порушеними Елізабет Джин Керролл, яка звинуватила його в сексуальному насильстві.

При цьому, як підкреслює видання, продаж Біблії є лише останньою комерційною ініціативою, яку Трамп розпочав під час кампанії. Минулого місяця він, наприклад, представив нову лінійку кросівок під брендом Trump у Філадельфії, включаючи золоті "Never Surrender High-Tops" за 399 доларів. Також екс-президент випустив книги з фотографіями свого перебування на посаді очільника США та листами, які йому писали.

До речі, як не дивно, але Трамп залишається дуже популярним серед білих євангельських християн Сполучених Штатів. Саме вони є одними із його найбільш палких прихильників, незважаючи на те, що Трамп був три рази одружений та веде не зовсім праведний спосіб життя.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Трампа не вистачає грошей на кампанію, і він попросив допомоги у Ілона Маска.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини