Головна Новини Світ США Тропічний гігант: на берег Тихого океану винесло унікальну рибу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тропічний гігант: на берег Тихого океану винесло унікальну рибу (ФОТО)

Побачити таку рибу викинутої на берег є величезною рідкістю

20 липня 2021, 16:29 comments2349
Поділіться публікацією:

На одному з пляжів узбережжя Орегона, штату на північному заході США, відпочиваючі побачили незвичайну рибу. Її розміри вразили навіть досвідчених фахівців. Про це пише відоме видання CNN.

Тропічний гігант: на берег Тихого океану винесло унікальну рибу (ФОТО)

На узбережжі Орегона знайшли гігантську рибу - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, розмір барвистою риби становив один метр і шість сантиметрів, а вага її була — 45 кілограмів. Вона також більш відома як риба-місяць. Про цей вид, як відзначають фахівці, мало що відомо. Забарвлення цього водного гіганта також заворожує. У напрямку до живота срібні відтінки переходять в рожево-червоний, усіяний білими плямами, плавники та пащу червоні, а їх великі очі обведені золотом.

Тропічний гігант: на берег Тихого океану винесло унікальну рибу (ФОТО) - фото 2

Також фахівцями відзначається, що побачити такого океанського жителя прямо на березі — величезна рідкість. Зазвичай вони живуть в глибинах океану і відпочиваючим не вдається на них поглянути.

"Це досить гарна і класна риба, і ми зазвичай не бачимо таких на березі. Це дуже цікаво для місцевих жителів ", — сказав Кейт Чендлер, генеральний директор Seaside Aquarium, приватного акваріума в Приморському, штат Орегон.

Яскрава сріблясто-червона риба лежала на березі Сансет-Біч. У момент виявлення вона була мертвою, але птахи та комахи ще не встигли злетітися на труп. Тому рибу забрали та помістили в морозильну камеру. Океанського гіганта хочуть розкрити, щоб якомога більше дізнатися про цей вид риб.

Тропічний гігант: на берег Тихого океану винесло унікальну рибу (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, який вид риби рекомендують вживати людям, що мають проблеми з серцем. Цей продукт допоможе підвищити імунітет і роботу мозку.

Також видання інформувало про те, яку рибу не можна купувати. П'ять головних ознак, які допоможуть вам не купити несвіжу рибу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини