Головна Новини Світ США Туристка забронювала шикарну віллу через Airbnb і втратила більше 4 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристка забронювала шикарну віллу через Airbnb і втратила більше 4 тисяч доларів

13 серпня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Туристка з Лондона забронювала будинок на узбережжі за підробленим оголошенням через Airbnb і потрапила в тенета шахраїв, втративши при цьому три тисячі фунтів стерлінгів (близько 4 тисяч доларів). Про це пише Metro.

Туристка забронювала шикарну віллу через Airbnb і втратила більше 4 тисяч доларів

Відпочинок на Ібіці, фото з вільних джерел

Ліза Шуркових забронювала за допомогою сервісу Airbnb розкішну віллу з чотирма спальнями й басейном на Ібіці, щоб відпочити там тиждень разом зі своїми друзями. Пізніше туристка отримала лист із підтвердженням наявності вільних місць на вибраному об'єкті розміщення, але не від платформи, а з особистого облікового запису господаря будинку.

Вона каже, що гігант з оренди на час відпустки відмовився повернути їй гроші готівкою, тому що підроблена посилання для оплати обманом змусила її зробити транзакцію за межами онлайн-ринку, навіть попри те, що вона розміщувала підроблений лістинг.

Дівчина забронювала рекламовану "сонячну" прибережну віллу з чотирма спальнями для восьми друзів на шість ночей у липні, причому троє з групи заплатили по 1000 фунтів стерлінгів кожна.

"Я багато років є завзятим користувачем Airbnb, і я розміщувала там свої власні об'єкти нерухомості й мала фантастичні відгуки, але вони відмовилися від мене заради 3000 фунтів стерлінгів. Якби це була невелика приватна компанія, вона б негайно взяла на себе відповідальність, але оскільки вони така величезна корпорація, вони не піклуються про своїх клієнтів або загрозу судового позову. Це ганебно, мені бридко те, як з нами поводяться", — заявила туристка.

У своєму профілі передбачуваний власник, який був вказаний як "співведучий" із Франції, назвав себе "народною людиною" і сказав: "Мені подобається знайомитися з новими людьми й дізнаватися про їхнє життя і їх минуле".

Чоловік попросив заздалегідь внести заставу і повну вартість проживання за ніч. 

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Карпатах в басейн до туристів несподівано стрибнула корова



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини