Головна Новини Світ США У Байдена допустили, що росіяни досягнуть успіху під час наступу на Донбасі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена допустили, що росіяни досягнуть успіху під час наступу на Донбасі: подробиці

Кірбі зазначив, що, ймовірно, росіяни продовжать штурми в районі Авдіївки

27 жовтня 2023, 09:00 comments1879
Поділіться публікацією:

Великі втрати в живій силі та техніці не зупиняють російські окупаційні війська. Саме тому є ймовірність, що росіяни продовжать штурми в районі Авдіївки на Донеччині й надалі. Саме тому у Білому домі не виключають, що окупанти можуть досягти "певних тактичних успіхів" протягом найближчих місяців. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив Координатор з питань стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.

У Байдена допустили, що росіяни досягнуть успіху під час наступу на Донбасі: подробиці

Джон Кірбі. Фото: з відкритих джерел

При цьому Кірбі уточнив, що навіть за незначний поступ Росії доведеться заплатити життям тисяч солдатів і втратою величезної кількості техніки.

Окремо Джон Кірбі зазначив, що російські військові мають низький моральний дух, їхню думку ніхто не враховує, відправляючи фактично на вірну смерть штурмувати добре укріплені позиції ЗСУ.

"У нас є інформація, що російські військові фактично стратили солдатів, які відмовлялися виконувати накази. Ми також маємо інформацію про те, що російські командири погрожують розстрілювати цілі підрозділи, якщо ті намагатимуться відступати під вогнем української артилерії", — прокоментував Джон Кірбі.

Він підкреслив, що наступ Росії під Авдіївкою – сигнал усьому цивілізованому світу про те, що плани Путіна щодо окупації всієї України не змінилися, він, як і раніше, хоче досягти своєї мети.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українське командування підтверджує, що російська армія зазнає великих втрат, намагаючись окупувати Авдіївку, але продовжує наступати. Що рухає росіянами, якщо вони, не зважаючи на втрати в живій силі і техніці продовжують атакувати? Видання "Коментарі" розібралося у цьому питанні, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини