Головна Новини Світ США У Байдена прокоментували можливу "відповідь" Кремля на "атаку" дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена прокоментували можливу "відповідь" Кремля на "атаку" дронів

Джон Кірбі вважає, що Путіну не потрібні підстави для нових атак на Україну

5 травня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Жорстокість путінського режиму зашкалює. Володимиру Путіну не потрібні приводи, аби вбивати мирних українців та йти на нову ескалацію. Як передає видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джона Кірбі.

У Байдена прокоментували можливу "відповідь" Кремля на "атаку" дронів

Джон Кірбі. Фото: з відкритих джерел

Координатор прокоментував можливу "відповідь" Росії на так звану "атаку" дронів на Кремль.

На думку Джона Кірбі, чи будуть "удари у відповідь" залежить тільки від рішення диктатора Путіна. Однак він наголосив, що Росії не потрібні причини для атак України.

"Не те, щоб Путін вигадував нові причини, щоб вбивати безневинних українців. Він продовжує робити це знову і знову, і знову", — сказав Кірбі.

Представник Білого дому нагадав, що у день так званої "атаки" на Кремль росіяни обстріляли мирних жителів Херсона.

"Жорстокість просто зашкалює... він бомбардує покупців у супермаркеті. Тому насильство триває так чи інакше", — заявив Кірбі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі розмов, що йдуть місяць, про майбутній контрнаступ ЗСУ, почастішали атаки дронів – як по території України, так і по території Росії, а також тимчасово окупованого Криму. Незважаючи на те, що ЗСУ знищують близько 80% дронів, що запускаються росіянами, атаки, з підключенням ракет, продовжуються. А на території РФ все частіше горять паливні склади, які, за даними британської розвідки, дуже вразливі для безпілотників. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" війну ракет, дронів та ППО, яка є частиною спільної російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять вибухи, що почастішали, на території РФ – до чого це може призвести. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини