Головна Новини Світ США У Байдена прокоментували вбивство журналіста зі США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена прокоментували вбивство журналіста зі США

Радник американського президента шокований

13 березня 2022, 17:20 comments4758
Поділіться публікацією:

За словами радника американського президента з національної безпеки Джейка Саллівана,  вбивство окупантами з Росії представника медіа зі Сполучених Штатів, який працював на території міста  Ірпінь, є  приголомшливим і жахливим. Про це інформує  журналістка The New York Times Кеті Роджерс 13 березня.

У Байдена прокоментували вбивство журналіста зі США

Джейк Салліван (фото з відкритих джерел)

Як зазначила представниця відомого американського видання, виступаючи в ефірі  програми "Обличчям до нації" Джейк Салліван назвав  вбивство представника американського медіа на території   України  російськими ворогами "шокуючим і жахливим". 

"Очевидно, ми будемо дуже уважно відстежувати розвиток подій і відповідним чином реагуватимемо", – цитує  представниця згадуваного медіа  радника американського президента.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Ірпені вбито журналіста New York Times, ще одного поранено. В Ірпені в результаті обстрілів помер американець Брент Ренауд, що працював журналістом New York Times. Ще два журналіста поранені. Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов. 51-річний кореспондент всесвітньовідомого медіа New York Times загинув від вогнепального поранення. Зараз потерпілих вивезли  із зони бойових дій, наголосив очільник поліції Київської області.  За останніми повідомленнями, поранених журналістів привезли в Охматдит. Стан здоров’я журналістів поки лишається невідомим. За інформацією Генштабу, до РФ перемістили 800 військовослужбовців 102- ї військової бази (Гюмрі, Вірменія). До 1500 осіб 40-ї окремої бригади морської піхоти (Петропавловськ-Камчатський) Тихоокеанського флоту залізничними ешелонами відправляються до Республіки Білорусь.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини