Головна Новини Світ США У Байдена розповіли, чи готовий Путін завершити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, чи готовий Путін завершити війну в Україні

Блінкен заявив, що Путін досі не розуміє, що український народ – це не Росія.

22 жовтня 2022, 11:17 comments1454
Поділіться публікацією:

Ні про яке дипломатичне врегулювання війни в Україні поки що й не йдеться. Навпаки, якщо проаналізувати те, що творить Росія в Україні в останній місяць, можна дійти висновку, що Кремль розраховує на посилення ескалації. Російське керівництво проводить мобілізацію, анексувало чотири українські області, розпочало масований обстріл громадянської інфраструктури в Україні. Все це явно не про готовність сісти за стіл переговорів та завершити війну. Як передає видання "Коментарі", таку заяву на прес-конференції з главою МЗС Франції Кетрін Колона зробив держсекретар США Ентоні Блінкен.

У Байдена розповіли, чи готовий Путін завершити війну в Україні

Ентоні Блінкен. Фото: GETTY IMAGES

Держсекретар США зазначив, що своїми рішеннями Путін показує, що він далекий від того, щоб "займатися змістовною дипломатією".

"Фундаментальна проблема, яку він (Ред. – Путін) має, полягає в тому, що український народ не тільки надзвичайно мужній та стійкий, він також дуже успішний у тому, щоб не лише відбити агресію, а й повернути свою землю назад", — заявив Ентоні Блінкен.

За його словами, Путін ніяк не зрозуміє, що український народ – це не народ, який є доповненням до Росії, це окремий народ, який має свою державу. Має свою територію, на якій проживає і зараз він бореться за своє майбутнє, за свій суверенітет і свою територію. Що швидше російський президент це зрозуміє, то швидше закінчиться війна в Україні.                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — як зупинити постачання іранського озброєння до РФ – що вже робить Захід та Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини