Головна Новини Світ США У Байдена розповіли, коли очікують схвалення додаткового фінансування для України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, коли очікують схвалення додаткового фінансування для України

Білий дім сподівається, що Конгрес не буде зволікати з голосуванням за додаткове фінансування для України

20 грудня 2023, 21:25
Поділіться публікацією:

Адміністрація Білого дому сподівається, що вже у січні наступного року американські конгресмени проголосують за законопроєкт про додаткове фінансування військової допомоги для України. Відповідну заяву зробив координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, передає портал "Коментарі".

У Байдена розповіли, коли очікують схвалення додаткового фінансування для України

У США розглянуть додаткове фінансування для України. Фото з відкритих джерел

Чиновник заявив, що Білий дім та Пентагон очікують, що Конгрес США якнайшвидше проголосує та виділить новий великий пакет фінансової підтримки для України.

"Схоже на те, що це станеться десь у січні. Але чим раніше, тим краще", – заявив Джон Кірбі.

За словами представника Білого дому, до кінця грудня Білий дім вочевидь оголосить ще один пакет військової допомоги Україні, який стане одним з останнім у рамках поточного фінансування.

"Тому дуже важливо, щоб у січні ми мали просування з додатковим фінансуванням, оскільки бойові дії не збираються припинятися. Якщо земля замерзне до кінця січня, це полегшить росіянам пересування", – додав Джон Кірбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що група високопоставлених американських військових пропонують Україні змінити свою стратегію у 2024-му році на "утримуй та виробляй", тобто зосередитися на утриманні наявної території та створити можливості для виробництва власної зброї. Оскільки український наступ зараз застопорився, а шанси на просування сушею невеликі, мета полягає в тому, щоб створити загрозу за допомогою дронів і ракет великої дальності, щоб наприкінці наступного року чи 2025 року з'явилася можливість для повноцінних переговорів із Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини