Головна Новини Світ США У Байдена розповіли, що має зробити Путін, якщо його непокоїть Курська область
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, що має зробити Путін, якщо його непокоїть Курська область

Джон Кірбі нагадав, що росіяни здійснюють вторгнення в Україну, а Україна – захищається від агресії

13 серпня 2024, 08:05 comments2683
Поділіться публікацією:

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що Володимир Путін може припинити війну проти України, якщо так турбує ситуація в Курській області. Як передає портал "Коментарі", таку заяву Кірбі зробив під час онлайн-брифінгу.

У Байдена розповіли, що має зробити Путін, якщо його непокоїть Курська область

Джон Кірбі. Фото: Getty Images

Чиновник заявив, що чергові заяви представників путінського режиму про те, що нібито захід у Курську область координується Заходом – це все путінська пропаганда, за яку господар Кремля чіплявся з початку вторгнення в Україну.

"Єдині, хто перебуває у стані війни в Україні – це самі росіяни. Це вони здійснюють вторгнення в Україну, а Україна – захищається від агресії. Це війна Росії проти України, не більше і не менше, і так було від початку", – наголосив представник Білого дому.

Він наголосив, те, що відбувається – це війна Путіна проти України. І, якщо йому щось не подобається, якщо його щось не задовольняє, є дуже просте рішення – нехай він забирається з України та припиняє війну.                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" – досить стримано та явно, натякаючи на підтримку України, вже відреагували на події у Курській області у США, Німеччині. Більше того, ключові партнери зізналися, що не бачать чогось неординарного в тому, що Україна використовує надану ними зброю під час Курської операції. Чи був Захід готовий до подій у Курській області? Судячи з реакції партнерів, чи можна сказати, що Захід дав "зелене світло" на наступ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини