Головна Новини Світ США У Байдена виявили кров київських князів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена виявили кров київських князів - подробиці

Предками президента США були Рюриковичі

28 січня 2021, 20:15 comments2734
Поділіться публікацією:

Французькі науковці виявили у родовому древі Джозефа Байдена київських князів. Про це повідомляє видання "Історична правда".

У Байдена виявили кров київських князів - подробиці

У родослівній Джо Байдена знайшли київських князів. Фото: cdn.iz.ru

Виявляється, що в списку предків сорок шостого президента Америки числяться Рюриковичі. Окрім того, в родоводі Байдена знайшли й польських аристократів.

Встановив родинні зв'язки Тім Доулінг. Він самостійно склав генеалогічне древо Байдена. Виявляється, між XIV-XV століттями в Англії жив барон Саймон де Фельбрігг — прямий предок американського президента. Його жінка Малгожата Тешинська — донька польського князя Пшемислава I Носака.

Якщо копати глибше, Пшемислав був сином князя Казимира і княгині Евфеміі Мазовецької. Княгиня в свою чергу являлась внучкою короля Русі Юрія I, який був онуком Данила Галицького.

Тім Доулінг повідомляє, що далі в родослівній йдуть представники династії Рюриковичів та польської знаті.

Раніше про своє слов'янське коріння Джозеф Байден ніколи не повідомляв.

Нагадаємо, що в Україні відкрили два нових кримінальних провадження стосовно п'ятого Президента Петра Порошенка і нового президента Америки Джо Байдена. Кримінальні справи були відкриті за заявою народного депутата Андрія Деркача, якого в Держдепі США називають агентом Кремля. Подробиці справи дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що у Сполучених Штатах Америки при новому президенті Джо Байдені готують варіанти вирішення конфлікту на Донбасі. Екс-міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що при новій адміністрації шанси збільшуються. Деталі можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини