Головна Новини Світ США У Байдена заявили, що Путін "виграє" щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена заявили, що Путін "виграє" щодня

Україна не отримує ресурси, яких вона потребує, від цього виграє Росія, вважають у Білому домі

27 лютого 2024, 07:35 comments3100
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін "виграє щодня", оскільки Палата представників США відкладає ухвалення нового пакету допомоги для України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, пише "The Guardian".

У Байдена заявили, що Путін "виграє" щодня

Джейк Салліван. Фото: з відкритих джерел

Салліван зазначив, що "сильна двопартійна більшість у Палаті представників готова прийняти" пакет допомоги для України, "якщо він дійде до переговорів".

За його словами, реальність така, що "Путін виграє щодня", коли Україна не отримує ресурси, яких вона потребує, і тому страждає.

Крім того, у своєму виступі в аналітичному центрі Atlantic Council у Вашингтоні у понеділок міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Джонсон буде винен, якщо законопроект про допомогу США провалиться і Росія просунеться на поле бою.

"Я хотів би, щоб він знав, що весь світ спостерігає за тим, що він робитиме, і якщо Україна зазнає поразки на полі бою, це буде його відповідальність", — підкреслив Сікорський, закликаючи Джонсона допустити голосування.

Читайте також на порталі "Коментарі" – допомога Україні: чи вдасться Джо Байдену переконати Майка Джонсона та республіканців. Експерти детально проаналізували ситуацію.                   

Також видання "Коментарі" повідомляло - глава української держави Володимир Зеленський подякував американським законодавцям за ухвалення законопроєкту за допомогою України на $60 млрд. Як передає портал "Коментарі", відповідне повідомлення глава держави опублікував у X (Twitter).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини