Головна Новини Світ США У Білому домі хочуть перевірити Маска щодо загрози нацбезпеці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі хочуть перевірити Маска щодо загрози нацбезпеці

Висловлюваннями Ілона Маска про Україну нарешті зацікавилися у Білому домі

21 жовтня 2022, 11:38
Поділіться публікацією:

Адміністрація президента США Джо Байдена розглядає можливість проведення перевірки щодо американського мільярдера та винахідника Ілона Маска щодо відповідності його діяльності інтересам національної безпеки. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

У Білому домі хочуть перевірити Маска щодо загрози нацбезпеці

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що офіційні особи США вважають позицію Ілона Маска щодо Росії – дружньою, після серії твітів, в яких були викладені мирні пропозиції, вигідні російському президенту Володимиру Путіну.

Варто зазначити, що Ілон Маск останнім часом оскандалився тим, що закидав в інформаційний простір тези про війну в Україні, які потім підхоплював Кремль. Зокрема, найбільше суперечок та обговорення викликав твітт Маска про мирний договір між Україною та Росією, в якому буде прописано, що Крим залишається територією Росії, а на тимчасово окупованих територіях проводиться повторний референдум про входження до складу РФ, але вже за присутності міжнародних спостерігачів.  

Читайте також на порталі "Коментарі" – тривожні заяви білоруського диктатора Лукашенка та Генштабу ЗСУ: чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.

Також видання "Коментарі" повідомляло – засновник компанії SpaceX, мільярдер Ілон Маск вкотре цього місяця виступив із заявами про російсько-українську війну. Цього разу написав у Twitter, що якщо РФ постане перед вибором: втратити Крим чи застосувати ядерну зброю, вона обере останнє. Про що говорить така пильна увага Маска до нашої ситуації? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини